söndag 17 februari 2008

Corey and Trevor are fucking stupid

Fick anledning att fundera lite över de där med male bonding i fredags..
Var på heta arbeten kurs med jobbet och satt då i ett konferensrum på scandic hotel i väsby tillsammans med 14 andra hantverkare en halv dag och fick veta att man inte ska svetsa i ett rum fyllt med sågspån... doh.

Föreläsaren var rätt bra på många sätt, han va brandinspektör och visste vad han pratade om, men jag fattar inte varför vi män alltid måste slänga in dom här: "ni vet ju hur tjejerna är", "vi killar vill ju bara dricka vår bira och gå på krogen medans fruntimrerna ska dricka vin och prata och göra sej fina, och då eldar dom upp hela huset med nagellacket", "så här håller damerna i slangen, så här håller vi" osv. Och jag fårstör verkligen inte vad som får publiken att glatt grabbskratta varje gång det anspelas på att mamma är från venus och pappa från mars.. konstigt de där.. Jag påstår inte att jag själv inte splear med i spelet till viss del, men jag försöker låta bli och jag mår lite illa av mej själv när jag gör det.. de kanske dom andra oxå gör?

Jag vet inte, de känns bara lite lustigt att 18 åriga Neandertahlsbenke från Rörapan AB skrattar igenkännande åt nån historia om hur gamle-erfarna-sören från Takidioterna skiljde sej från sin trettisjätte fru för att hon hade hängröv och snarkade. Neandertahlsbenke, du är nyuteaminerad från rörplugget, bor hos mamma och har med stor sannolikhet inte lagt dina insjunkna ögon på andra hängrövar än dom du hittar på internet när mamma sover, alltså har du ingen aning om vad Sören pratar om. Sluta höhöha, det skvätter

Aja, nu ska jag snart käka fiskpinnar, sen bär det av till casinot, tänkte spela ihop stålars till en Vreta, behöver en sån i vår nya lya.

Dagens låt

Jolly and Stachelek - Bankroll Buster

Not much for work, never paid the price
Always made my money on cards and dice
I knew some day they would string me up
If they ever found out I used more than luck

I'm a bankroll buster, yeah, guaranteed to take you down
Bankroll buster, yeah, rolling right in your town
I never ask you for your name
Only Mr. what's your game, yeah
I never ask you for your name
And the way I play will drive you insane

3 kommentarer:

Unknown sa...

Good point, well made.

Skrubbaluttan sa...

ORD!!! Jag älskar dig och är så jävla stolt över att vara din syster.

Shuto sa...

Jag jobbar på en kvinnodominerad arbetsplats så jag får höra till smärtgränsen alla klyschor om att killar inte har känslor i samma utsträckning som kvinnor och bara vill springa runt och ränna slemhelge i varje hål dom kan hitta.

Det är också jävligt tröttsamt, men jag förstår dig, det är pinsamt när snubbar/gubbar håller på så där.