måndag 4 augusti 2008

Yippee-ki-yay, Motherfuckers!


Jag och Rickard hade session i fredags.
Alltså, vi satt hemma hos mej, rökte, drack en massa sprit och spelade in låtar. Blev jävligt nöjd med vad vi fick gjort, framförallt Bad Bad Boy Blues (den som jag tillägnade Car Park för nån vecka sen). Riktigt rökig och skön blev den, med "steel guitar" och grejjer.

Rickard, han kan han.

De känns så jävla skoj att man kan sitta i bilen en surmulen arbetsdag och hitta på texter, så är det bara att ringa Rickard och säga "Du, jag har en ny låt på gång här.." så kommer han hit nån kväll, jag sjunger vad jag har kommit på för honom och han fixar musiken på nolltid..

De där skulle jag oxå vilja kunna, bara plocka fram en gitarr och klinka fram ett komp till mna låtar. Då hade jag köpt en enkelbiljett till Nashville och levt på att passa runt hatten på barerna på Main Street i nåt år och skippat Svenssonlivet med tråkigt jävla jobb och glo på tv, om å om igen. Spela country och dricka sprit istället, de låter fan så mycket roligare ibland.
Vi spelade oxå in Rye Whiskey, en gammal tradlåt som jag hittade bland morsans och farsans gamla vinyler på semestern. Jag gjorde en lite sundströmsk översättning av den oxå, den kan jag inte lyssna på utan att skratta när Rickard sjunger mååååås. Ni förstår när ni hör de..

Vill ni höra resultatet av helgen kan ni plinga till på msn om ni känner mej där eller kolla bland länkarna här omkring så kan nog nåt kul dyka upp. Annars delar jag även ut skiten på dc..

Oh! Glömde nästan de roligaste. Vi ska starta en komporkester till HCT: The Motherfuckers. Gitarrist är redan tillfrågad och verkade åtminstone måtligt intresserad. Vi behöver då nån på ståbas, nån på steel guitar, kanske en munspelare (även om jag själv planerar att bli en munspelsvirtuos lagom till beach 2012) och en percussionist. Om du spelar nåt av de där, kan göra de på fyllan, inte vill ha speciellt mycket artistisk frihet och gillar att bli sondmatad är det bara att droppa en rad.

Well well, dags att gå och tryna, upp i ottan och kräla i andra människors bajs. Är ni inte lite avundsjuka

---

Deportera bröderna Elm, omedelbart

---

Ni vet väl att jag har en mad hook-up på en snubbe som käkar era njurar råa om ni inte kommenterar?

---

Kasinot den 20:e, jäj, Please let me break even, I really need the money

---

Jag gillar att åka bil, de känns som om man är på väg nånstans

---

Dagens låt:

Steve Earle - Hardcore Troubadour

He's come to make love on your satin sheets
Wake up on your living room floor
He's the last of the hard-core troubadours

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill också kunna skriva låtar o musik. Har försökt flera gånger men det blir bara sådär...

Damnit...

:(

Skrubbaluttan sa...

SNygg banner. Men du. Glöm faan inte Hillaz.

Shuto sa...

Rickard är grym på att lira..

Jag har stängt ner min uppskattade blogg ett tag.

Jag deppade ihop när Totte gick till den stora laxfilé-serveringen däruppe bland molnen och orkade inte blogga mer för tillfället, men trevligt att läsa dina inlägg igen.